Planerat avbrott

Planerat avbrott

Tisdagen 16 februari kommer Uddevalla Energi behöva bryta strömmen till vår nod 2 som servar etapp 2 (gränsen till etapp 2 går vid Ljungs-Gunneröd, Skafteröd, Ljungs-Klev, Bakeröd, Grinneröds-Lissleröd, Liveröd och Ucklus-Berg och allt väster om denna gräns. Den södra gränsen är Skröperöd, Rinnela och Käderöd).
Vi har numera batteribackuper som fixar kortare avbrott men denna gång kommer inte batterierna räcka till. Föreningen kommer därför sätta in ett el-aggregat för att hålla noden igång. Detta betyder att det blir två korta avbrott när vi kopplar in egen strömförsörjning och kopplar ur den.

Det första avbrottet sker vid 13.00 och det andra runt 16.30. Avbrotten kommer att vara några minuter. Om det har varit avbrott och ni inte får tillbaka förbindelsen ska ni börja med att starta om era apparater. Om ni fortfarande inte får förbindelse ringer, sms eller mailar ni föreningen så tar vi tag i det.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?